Verkoop Snelwisselsystemen

RotaQ-logoDe RotaQ is dé oplossing voor ieder bedrijf dat veel te maken heeft met het wisselen van hulpstukken bijvoorbeeld in verband met het laden en lossen van diverse materialen. Het is een volautomatische snelwisselaar voor een autolaadkraan. Door de aanschaf van de RotaQ kan de machinist van de autolaadkraan tijdens het lossen en laden snel wisselen van verschillende uitrustingsstukken op een veilige manier. Voor het wisselen van de hulpstukken op de laadkraan hoeft u de plaats van waaraf u de kraan bestuurt niet meer te verlaten.

Door de aanschaf van de RotaQ kan de machinist van de autolaadkraan tijdens het lossen en laden snel wisselen van verschillende uitrustingsstukken op een veilige manier.

Met de RotaQ kunnen hulpstukken gewisseld worden zonder klimwerk. Denk hierbij aan o.a. een hydraulische palletvork, hijshaak, grondboor, grijper, boomklem, vacuümunit, hulotang, steenklem en big-bag haak.

Het inzetten van de RotaQ heeft invloed op uw hele bedrijfsvoering. De volautomatisch snelwisselaar werkt namelijk snel, efficiënt, is milieuproof en reduceert de kans op ongevallen. Kortom, genoeg redenen om kennis te maken met dit unieke systeem.

RotaQ-koppeling1
RotaQ-koppeling2
RotaQ-koppeling3

HSDO is ook uw partner in de aanschaf van een nieuw Snelwisselsysteem.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.