Verkoop Nieuwe Autolaadkranen

fassi

HSDO is de dealer van FASSI Autolaadkranen in de regio Rijnmond.

 Sinds het allereerste begin, in 1965, heeft de familie Fassi volop geïnvesteerd in zowel het product alsmede in het volledige ontwerp-, ontwikkelings- en productieproces. Mede hierdoor beschikt de gehele Fassi Groep op dit moment over de meest geavanceerde, modernste en geautomatiseerde ontwerp- en productiefaciliteiten.

 

“HSDO is uw partner voor de aankoop van een nieuwe kraan of afzetsysteem.”

Deze decennia lange investeringen, in zowel product als proces, heeft er toe geleid dat er daadwerkelijk gesproken kan worden over de meest geavanceerde en, technologisch gezien, de meest door ontwikkelde autolaad- en marine kranen, behorende tot de wereldwijde top 3 van kraanleveranciers.

Met een productrange van de kleine Fassi Micro Autolaadkranen welke uitermate geschikt zijn om in de laadbak van bijvoorbeeld uw pickup te monteren, tot aan een 195 ton meter autolaadkraan die al dan niet in combinatie met een JIB al uw lading met gemak kan hijsen. HSDO kan u voorzien van een kraan die volledig aan uw wensen voldoet. Heeft u interesse dan kunt u altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Autolaadkraan-Kopen

HSDO is uw partner voor de aankoop van een nieuwe kraan of afzetsysteem.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.