Verkoop Nieuwe Kranen

fassiHSDO is dealer van FASSI Autolaadkranen.
Al jarenlang is FASSI een grote speler in de markt. HSDO kan u voorzien van een kraan die volledig aan uw wensen voldoet. Heeft u interesse dan kunt u altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

“HSDO is uw partner voor de aankoop van een nieuwe kraan of afzetsysteem.”

Verkoop Afzetsysteem

marrel-logoHSDO is dealer van Marrell afzetsystemen. Dit zeer makkelijk te bedienen afzetsysteem gaat al heel wat jaren mee en is ook zeer betrouwbaar gebleken. HSDO kan u adviseren en geheel vrijblijvend van een offerte voorzien.

Naast Fassi kranen kuint u bij HSDO ook een MEC kraan kopen. Vooral erg makkelijkk bij het opvouwen van een kraan met knijper. Diverse bedrijfstakken zullen dit een perfecte uitkomst vinden die tijd en dus geld bespaart.

Verkoop Autolaadkranen

MEC-logoMEC Autolaadkranen, vooral erg makkelijk voor schroot handelaren of anderen die het makkelijk vinden om de kraan op te vouwen met een knijperbak eraan. De MEC autolaadkraan is hiervoor speciaal ontworpen.

 

Verkoop Snelwisselsystemen

RotaQ-logoDe RotaQ is dé oplossing voor ieder bedrijf dat veel te maken heeft met het wisselen van hulpstukken bijvoorbeeld in verband met het laden en lossen van diverse materialen. Het is een volautomatische snelwisselaar voor een autolaadkraan. Door de aanschaf van de RotaQ kan de machinist van de autolaadkraan tijdens het lossen en laden snel wisselen van verschillende uitrustingsstukken op een veilige manier. Voor het wisselen van de hulpstukken op de laadkraan hoeft u de plaats van waaraf u de kraan bestuurt niet meer te verlaten.

Met de RotaQ kunnen hulpstukken gewisseld worden zonder klimwerk. Denk hierbij aan o.a. een hydraulische palletvork, hijshaak, grondboor, grijper, boomklem, vacuümunit, hulotang, steenklem en big-bag haak.

Het inzetten van de RotaQ heeft invloed op uw hele bedrijfsvoering. De volautomatisch snelwisselaar werkt namelijk snel, efficiënt, is milieuproof en reduceert de kans op ongevallen. Kortom, genoeg redenen om kennis te maken met dit unieke systeem.

 

 

Onderhoud op locatie, dát is Full Maintenance!

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Advies op maat

HSDO kan als onafhankelijke partij ook adviseren bij de aankoop van een nieuwe installatie of neemt u ons mee als u een gebruikte installatie gaat bekijken zodat wij u een professionele kijk op uw volgende aankoop kunnen bieden. Onze experts kunnen voor u een gebruikte installatie bekijken en een onderhoudsprognose met u en de verkopende partij bespreken.

Wilt u een nieuwe installatie en bent u er nog niet uit welk merk of type u zoek of wilt u advies over de beste installatie voor uw werkzaamheden dan kan HSDO u bijstaan in het maken van de juiste keuze. Door onze onafhankelijkheid is het voor ons goed te doen om in het complete assortiment de beste keuze met u te maken.