HSDO keurt en onderhoud hydraulische installaties. Onze specialisatie ligt bij zogenaamde load handling machines. U moet dan denken aan een Autolaadkraan, Container afzetsysteem en (meeneem) heftrucks. Ook leveren wij van alle grote merken onderdelen hiervoor. Regelmatige inspecties van uw apparatuur zijn de hoeksteen van minimale uitvaltijd en zorgen voor een excellente restwaarde.

Onze keurmeesters zijn ALK gecertificeerd en worden per gecontroleerd door de TüV.
Elke installatie moet volgens het besluit arbeidsmiddelen jaarlijks gekeurd worden. Iedere keuring wordt in het installatielogboek aangetekend en de keuringsgegevens worden opgeslagen in de landelijke database. Bij goedkeuring wordt direct een keuringssticker aangebracht met daarop de geldigheidsduur van de betreffende keuring.

De opbouw van autolaadkranen en containersystemen (afzetsystemen) gebeurd met de grootst mogelijke zorg, conform de richtlijnen van de fabrikant, de opbouwinstructies en de CE-richtlijnen. Hierna worden de installaties in gebruik genomen en zal er vaak intensief mee worden gewerkt. In de arbo richtlijnen is daarom een jaarlijkse keuring verplicht gesteld. HSDO werkt nauw samen met RAI, TüV en BMWT en beschikt over gecertificeerde keurmeesters voor uw kraan, afzetsysteem, laadklep, en meeneemheftruck, maar ook voor inspectie en onderhoud aan uw andere hydraulische installaties kunt u contact openen met HSDO.

Juist in de stilstand uren van uw voertuig zijn wij beschikbaar.

Zo bespaart u reisuren, brandstof en tijd.”

Onderhoud op locatie, dát is Full Maintenance!

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

HSDO kan u ook helpen met het organiseren van een TCVT verplichte keuring uitgevoerd door een door de overheid aangewezen instantie. We zullen een afspraak maken. Deze keurmeester begeleiden en indien nodig eventuele keuringspunten in overleg met u verhelpen. Neemt u vrijblijvend contact op voor verdere uitleg hierover.

Ook voor uw haakarm systeem, kettingsysteem, portaalarm of andere hydraulische installaties kunt u bij HSDO terecht. Onze keurmeesters zijn bevoegd en deskundig om uw systemen te keuren en te onderhouden.