Historie en visie

HSDO keurt en onderhoud hydraulische installaties. Onze specialisatie ligt bij zogenaamd load handling machines. U moet dan denken aan een Autolaadkraan, Container afzetsysteem en (meeneem) heftrucks. Ook leveren wij van alle grote merken onderdelen hiervoor. Van batterijen tot cilinders kunnen wij leveren. HSDO loopt al een tijd mee in deze bedrijfstak. Sinds onze oprichting door Dingeman Ooms, zijn wij in staat geweest om autonoom te kunnen groeien tot een mooie organisatie met een goed georganiseerd netwerk.

Door onze ervaring zijn wij altijd in staat geweest om nieuwe ontwikkelingen snel op te pakken, echter zonder de serviceverlening en onze ideeën hierover uit het oog te verliezen. Zo waren wij met onze Full Maintenance Service concept toch wel één van de eerste bedrijven die, wat we nu noemen Fleet control, gingen uitrollen bij onze klanten.

Wij hebben in het verleden duidelijke keuzes gemaakt die zich nu terugverdienen in duidelijke en vertrouwde oplossingen voor onze klanten.

HSDO heeft gelukkig veel trouwe klanten die wij dagelijks met veel passie voor ons vak en plezier bedienen. Onze pay-off is niet voor niets “Service is Ontzorgen”. Dit is wat wij onze toekomstige klanten vertellen, maar ook echt waarmaken. Wij kunnen dit alleen volhouden met onze enthousiaste medewerkers, die loyaal zijn aan HSDO en aan onze klanten. Werken bij HSDO betekent werken bij een jong en enthousiast bedrijf dat totaaloplossingen implementeert. Dit betekent dat je een veelzijdige monteur moet zijn om bij ons team te kunnen passen. HSDO is een financieel gezond bedrijf waar men geen nummer is, maar waar je kan uitblinken in je vakgebied.

Onderhoud op locatie, dát is Full Maintenance!

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Om bij te kunnen blijven in de snel veranderende techniek, investeren wij veel in de kennis en kunde van onze medewerkers. De cultuur is no-nonsens, open en eerlijk zonder dubbele bodems. HSDO heeft trouwe medewerkers die veelal voor langere tijd verbonden blijven aan ons bedrijf. Wij hechten waarde aan strategische partnerships op basis van langdurige relaties en wederzijds respect. Wij hebben in het verleden duidelijke keuzes gemaakt die zich nu terugverdienen in duidelijke en vertrouwde oplossingen voor onze klanten.

Bovenstaande aanpak heeft uiteraard zijn weerslag op de manier waarop HSDO omgaat met haar klanten. Hoe langer wij met een klant zaken doen hoe intensiever en waardevoller deze relatie wordt. Feitelijk kan je praten over een gedragscode die wij hanteren naar onze klanten, partners en medewerkers. Naast dat wij gewoon hard werken, vinden wij het belangrijk ook plezier met elkaar te hebben en echt als team te opereren. Zo kunnen we altijd dat stapje extra doen voor onze klanten. We hebben oog voor de oplossing en niet het probleem en verwachten dat ook van onze klanten en partners. Hiermee is de basis gelegd van HSDO en dat is vandaag de dag nog steeds onze toegevoegde waarde voor klanten.

Wilt u meer weten over onze oplossingen en aanpak? Maak dan een afspraak op 06 – 557 434 66 of mail naar info@hsdo.nl