HSDO keurt en onderhoud hydraulische installaties. Onze specialisatie ligt bij zogenaamde load handling machines. U moet dan denken aan een Autolaadkraan, Container afzetsysteem en (meeneem) heftrucks. Ook leveren wij van alle grote merken onderdelen hiervoor. Van batterijen tot hydrauliek cilinders kunnen wij leveren.

HSDO staat in voor het snel oplossen van storingen en technische problemen om stilstand van uw voertuig te beperken tot een minimum. Ook voor alle nieuwe en gebruikte onderdelen kunt u bij ons terecht.

Regelmatige inspecties van uw apparatuur zijn de hoeksteen van minimale uitvaltijd en zorgen voor een excellente restwaarde.

Een aantal factoren, van extreme klimaatomstandigheden tot het aantal werkuren per dag, kan het soepele lopen van uw apparatuur beïnvloeden. Regelmatig onderhoud betekent dat de meeste problemen vroegtijdig worden opgemerkt en snel en eenvoudig kunnen worden opgelost, voordat ze kunnen escaleren.

HSDO is een mobiel service bedrijf. Dit betekend niets meer dan dat wij werken vanuit een servicewagen en niet van een vaste verblijfplaats. Het benodigde onderhoud en de keuring komen we dus bij u doen. U hoeft geen onnodige tijd en dure kilometers te maken om uw materieel te laten onderhouden. Juist in de stilstand uren van uw voertuig zijn wij beschikbaar. Zo bespaart u reisuren, brandstof en tijd.

Mocht er geen ruimte of gelegenheid bij u op het terrein zijn voor ons om onze werkzaamheden te verrichten dan bestaat er de mogelijkheid dat we uw voertuig ophalen. HSDO beschikt over een aantal lokaties waar wij onze werkzaamheden kunnen verrichten. Uiteraard brengen we uw voertuig dan ook weer netjes bij u terug.

Juist in de stilstand uren van uw voertuig zijn wij beschikbaar.

Zo bespaart u reisuren, brandstof en tijd.”

HSDO beschikt over een unieke Full Maintenance Service. In overleg met u zijn wij in staat uw volledige voertuig of zelfs wagenpark te keuren en onderhouden. Vrachtwagen, kraan en/of afzetsysteem, laadklep en eventueel hijs en kettingwerk kunnen door HSDO worden gekeurd, ter keuring aangeboden worden en onderhouden. HSDO maakt samen met u een onderhoud schema voor uw voertuigen en zal in overleg met u bepalen wanneer er in de stilstand uren onderhoud verricht kan worden. Zo heeft u geen omkijken naar het onderhoud van uw wagenpark en door ons unieke registratiesysteem blijft u ten alle tijde op de hoogte van de onderhoudswerkzaamheden die wij gaan verrichten.

Onderhoud op locatie, dát is Full Maintenance!

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Advies op maat

HSDO kan als onafhankelijke partij ook adviseren bij de aankoop van een nieuwe installatie of neemt u ons mee als u een gebruikte installatie gaat bekijken zodat wij u een professionele kijk op uw volgende aankoop kunnen bieden. Onze experts kunnen voor u een gebruikte installatie bekijken en een onderhoudsprognose met u en de verkopende partij bespreken.

Wilt u een nieuwe installatie en bent u er nog niet uit welk merk of type u zoek of wilt u advies over de beste installatie voor uw werkzaamheden dan kan HSDO u bijstaan in het maken van de juiste keuze. Door onze onafhankelijkheid is het voor ons goed te doen om in het complete assortiment de beste keuze met u te maken.