HSDO kan als onafhankelijke partij ook adviseren bij de aankoop van een nieuwe installatie of neemt u ons mee als u een gebruikte installatie gaat bekijken zodat wij u een professionele kijk op uw volgende aankoop kunnen bieden. Onze experts kunnen voor u een gebruikte installatie bekijken en een onderhoudsprognose met u en de verkopende partij bespreken.

Juist in de stilstand uren van uw voertuig zijn wij beschikbaar.

Zo bespaart u reisuren, brandstof en tijd.”

Full Maintenance Service

HSDO is een mobiel service bedrijf. Dit betekend niets meer dan dat wij werken vanuit een servicewagen en niet van een vaste verblijfplaats. Het benodigde onderhoud en de keuring komen we dus bij u doen. U hoeft geen onnodige tijd en dure kilometers te maken om uw materieel te laten onderhouden. Juist in de stilstand uren van uw voertuig zijn wij beschikbaar. Zo bespaart u reisuren, brandstof en tijd.

Mocht er geen ruimte of gelegenheid bij u op het terrein zijn voor ons om onze werkzaamheden te verrichten dan bestaat er de mogelijkheid dat we uw voertuig ophalen. HSDO beschikt over een aantal lokaties waar wij onze werkzaamheden kunnen verrichten. Uiteraard brengen we uw voertuig dan ook weer netjes bij u terug.

HSDO beschikt over een unieke Full Maintenance Service. In overleg met u zijn wij in staat uw volledige voertuig of zelfs wagenpark te keuren en onderhouden. Vrachtwagen, kraan en/of afzetsysteem, laadklep en eventueel hijs en kettingwerk kunnen door HSDO worden gekeurd, ter keuring aangeboden worden en onderhouden. HSDO maakt samen met u een onderhoud schema voor uw voertuigen en zal in overleg met u bepalen wanneer er in de stilstand uren onderhoud verricht kan worden. Zo heeft u geen omkijken naar het onderhoud van uw wagenpark en door ons unieke registratiesysteem blijft u ten alle tijde op de hoogte van de onderhoudswerkzaamheden die wij gaan verrichten.
Neemt u vrijblijvend contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken. Wij komen graag eens bij u langs om de oplossingen voor uw bedrijf te bespreken.

Onderhoud op locatie, dát is Full Maintenance!

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Advies op maat

Wilt u een nieuwe installatie en bent u er nog niet uit welk merk of type u zoek of wilt u advies over de beste installatie voor uw werkzaamheden dan kan HSDO u bijstaan in het maken van de juiste keuze. Door onze onafhankelijkheid is het voor ons goed te doen om in het complete assortiment de beste keuze met u te maken.