HSDO beschikt over een mobiele slangen service. Uiteraard is de kwaliteit van onze slangen en koppelingen van een A-merk. Onze vakbekwame hydrauliek monteurs kunnen u helpen om de continuïteit zo goed mogelijk te waarborgen. Tevens bestaat er de mogelijkheid om door ons vast te laten stellen wat de oorzaak is van uw storing of lekkage.

Juist in de stilstand uren van uw voertuig zijn wij beschikbaar.

Zo bespaart u reisuren, brandstof en tijd.”

Advies op maat

HSDO kan als onafhankelijke partij ook adviseren bij de aankoop van een nieuwe installatie of neemt u ons mee als u een gebruikte installatie gaat bekijken zodat wij u een professionele kijk op uw volgende aankoop kunnen bieden. Onze experts kunnen voor u een gebruikte installatie bekijken en een onderhoudsprognose met u en de verkopende partij bespreken.

Wilt u een nieuwe installatie en bent u er nog niet uit welk merk of type u zoek of wilt u advies over de beste installatie voor uw werkzaamheden dan kan HSDO u bijstaan in het maken van de juiste keuze. Door onze onafhankelijkheid is het voor ons goed te doen om in het complete assortiment de beste keuze met u te maken.

Onderhoud op locatie, dát is Full Maintenance!

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.